Wersja kontrastowa
Wersja graficzna
Mapa strony
Szukaj
Drukuj
BIP Powiatowa Stacja Sanitarno Epidemiologiczna w Elblągu
Strona główna
»
Promocja Zdrowia i Oświata Zdrowotna
»
Profilaktyka chorób nowotworowych
Profilaktyka chorób nowotworowych - BIP Powiatowa Stacja Sanitarno Epidemiologiczna w Elblągu
MENU
Strona główna
Kontakt
Ochrona Danych Osobowych RODO
Polityka Bezstronności PSSE
100-Lecie PIS - Tydzień Zdrowia z PSSE w Elblągu
Harmonogram tygodnia zdrowia
poniedziałek 10.06.2019r. - choroby zakaźne
wtorek 11.06.2019r. - Choroby odkleszczowe
środa 12.06.2019r.- Dzien otwarty, zdrowe odżywianie
czwartek 13.06.2019r.- profilaktyka antynikotynowa
piątek 14.06.2019r.- profilaktyka zażywania nowych substancji psychotropowych
Konferencja Szkoleniowa PSSE - 17.06.2019r.
Komisja Zdrowia Urzędu Miasta
Konkursy
Dane teleadresowe
Status prawny
Struktura organizacyjna
Sekcja Epidemiologii
Sekcja Higieny Komunalnej
»
Oceny okresowe
Komunikaty i informacje o pogorszeniu jakości wody
Jakość wody przeznaczonej do spożycia
Sekcja Higieny Dzieci i Młodzieży
Sekcja Promocji Zdrowia i Oświaty Zdrowotnej
»
Program szkolny "Czyste powietrze wokół Nas"
Konkurs na film krótkometrażowy - Szkoła wolna od używek
Sekcja Zapobiegawczego Nadzoru Sanitarnego
Sekcja Higieny Pracy
Sekcja Higieny Żywności Żywienia i Przedmiotów Użytku
»
Kurs klasyfikatora grzybów świeżych
Historia
Wzory wniosków, zleceń usługi
Informacja Publiczna, Archiwum
Prowadzone rejestry
Ogłoszenia
Zapytania ofertowe
Zamówienia publiczne
Nabór pracowników
Sprawozdania finansowe
Kontrola zarządcza
Informacja o udzielonych umorzeniach
Komunikaty
Ekshumacje, przewóz zwłok i szczątków ludzkich - istotne informacje
Komunikaty Weterynaryjne
Rządowy Program Przeciwdziałania Korupcji
Ostrzeżenia Publiczne
Postępowanie w wprzypadku znalezienia padłego dzika
Afrykański Pomór Świń
Legioneloza - Wyjeżdżasz na wakacje? Uważaj! Możesz zarazić się legionelozą
Zmiany w sposobie powiadamiania o produktach wprowadzanych po raz pierwszy do obrotu
KORONAWIRUS
»
Informacje Branżowe
Budynki, Klimatyzacje
Gastronomia
Turystyka, Hotele, Pensjonaty ...
Szkolnictwo, opieka nad dziećmi
Żywność, Woda, Rolnictwo
Epidemiologia
Formularze zgłoszenień chorób zakaźnych i czynników biologicznych
Sytuacja Epidemiologiczna - Choroby Zakaźne
Meningokoki - informacje
Zakażenia Szpitalne
WZW-A zakażenie wirusem WZW typu A
Zakażenia krwiopochodne - przy wykonywaniu zabiegów medycznych
Stan Epidemii
Szczepienia
Europejski Tydzień Szczepień
Szczepienia Ochronne
Informacje dla Turystów - Szczepienia przed podróżą
Światowy Dzień Szczepień
Higiena Żywienia
Materiały do kontaktu z Żywnością
Nowe przepisy
Bezpieczne Grzybobranie
Rolniczy Handel Detaliczny
Produkcja Pierwotna
Poradniki Wytyczne Ulotki
Zintegrowany Plan Kontroli MANCP
Kurs klasyfikatora grzybów świeżych
Badania właścicielskie przeprowadzane przez podmioty produkujące żywność
Produkcja Żywności w warunkach domowych
Informacja dla podmiotów świadczacych usługi żywienia podczas imprez masowych
Znakowanie posiłków w zakresie alergenów
Ostrzeżenia
Kupowanie Żywności do własnych opakowań
Informacja dla importerów żywności
Doradztwo dla rolników - Nowe narzędzia kontaktu
Higiena pracy
Bezpieczeństwo chemikaliów a Twoja firma
Stres w pracy
Zdrowe i bezpieczne miejsce pracy
Najwyższe Dopuszczalne Stężenia i Natężenia Czynników Szkodliwych
Promocja Zdrowia i Oświata Zdrowotna
Koronawirus
Światowy Dzień Higieny Rąk
Profilaktyka grypy
Kleszcze - informacje
Wirusowe zapalenie wątroby typu C ( HCV )
Światowy Dzień Zdrowia
Moje Dziecko Idzie do Szkoły
Profilaktyka chorób nowotworowych
»
Światowy Dzień Walki z Rakiem
Europejski Kodeks Walki z Rakiem
Profilaktyka HIV/AIDS
»
Kampania "Mam czas rozmawiać"
Światowy Dzień AIDS
Punkty Konsultacyjno - Diagnostyczne w kierunku HIV
Zakażenia HIV w warmińsko-mazurskim
Międzynarodowy Dzień Pamięci o Zmarłych na AIDS
Kampania edukacyjno-informacyjna "Czy wiesz, że..."
Konkurs na komiks
Profilaktyka palenia tytoniu i e-papierosów
»
Papierosy mentolowe i smakowe
E-papierosy
Szkodliwość nikotyny
Światowy Dzień Rzucania Palenia
Światowy Dzień Bez Papierosa
Program Przedszkolny "Czyste powietrze wokół Nas"
Program "Bieg po zdrowie"
Edukacja żywieniowa
»
Zatrucia Grzybami
Grillowanie - zalecane techniki i sprzęt
Program "Trzymaj Formę!"
Konkursy dla uczniów
»
Konkurs "Zaszczep się wiedzą o szczepieniach"
Międzywojewódzki Festiwal Krótkich Filmów o HIV
Konkurs plastyczny "Młodość wolna od tytoniu"
Konkurs na film krótkometrażowy - Szkoła wolna od używek
Konkurs "WIEM CO JEM"
Konkurs "Aktywne wakacje"
Zdrowe wakacje
»
Ochrona przed promieniowaniem UV
Zasady bezpieczeństwa na wakacjach
»
Zasady bezpieczeństwa w lesie
Zasady bezpieczeństwa nad wodą
Zasady bezpieczeństwa podczas burzy
Zasady bezpieczeństwa podczas upałów
Barszcz Sosnowskiego
Zatrucia pokarmowe
Koronawirus - podstawowe informacje
Bąblowica
Bezpieczeństwo podczas upałów
Higiena Komunalna
Informacja dla zarządców pływalni
Światowy Dzień WODY
Ocena obszarowa wody dla gmin
Nowelizacje prawne dotyczące usług w zakresie SOLARIUM
Jakość wody na pływalniach, zbiorcze oceny roczne
Jakość Wody przenaczonej do spożycia
»
Oceny okresowe jakości wody
Komunikaty i informacje o pogorszeniu jakości wody pitnej
Kąpieliska - miejsca wykorzystywane do kapieli
Wymagania dla gabinetów kosmetycznych, fryzjerskich, tatuażu i odnowy biologicznej
Wody oligoceńskie
Higiena Dzieci i Młodzieży
WSZAWICA
Wytyczne do tworzenia właściwych warunków sanitarno-higienicznych w innych formach wychowania przedszkolnego
PLACÓWKI WYPOCZYNKU DZIECI - nowe procedury
AKTY PRAWNE regulujące warunki higiniczno-sanitarne w szkołach i placówkach oświatowych
ŻŁOBKI I PRZEDSZKOLA OD 6 MAJA 2020
Sekcja Zapobiegawcza Nadzoru Sanitarnego
Rejestr zmian
Petycje
Schemat procedury kontroli
Archiwum
Komunikaty archiwum
»
Komunikat dotyczący tuszek kur pochodzących z Niemiec
Nabór Pracowników Archiwum
Redakcja BIP
Statystyki
Światowy Dzień Walki z Rakiem
Europejski Kodeks Walki z Rakiem